Kjøpe Samsung Galaxy S10 kan ikke selges. Hva er smarttelefonindustrien?

Posted on

Det var den første av Galaxy S10 register med Samsungs Galaxy S9 Note 9 enn tallene som ble lagt ut i lavere enn forventet og lavere sirkulerende hevdet at Sør-Korea er et under at det er en rapport.

S9 og Note 9, henholdsvis, mens det var 180.000 og 200.000 poster Galaxy S10 140.000 poster. Nå er dette ikke forsinke oss mens Apple og Samsung har sett tregere år over år Tallene er ikke overraskende.

Hva skjedde med smarttelefoner

I min forrige innovasjon smarttelefon vil ha skrevet en artikkel som sa smarttelefon platå. På den tiden, mitt kamera og skjerm, skyv den gjennom hakket, gimmicks unimpressed (og fortsatt). Noen av disse tingene, men handlingene (eller, hvis du foretrekker ordet) for millioner av mennesker ser kule, de kan være et insentiv til å få en ny telefon aldri. Oppkjøp fungerer på samme måte som min telefonskjermen med telefonen fungerer. Faktisk, siden de er mer sårbare og kan hevdes at de er mindre funksjonelle. Uansett, poenget mitt er denne funksjonen for entusiaster elsker teknologi, men vi trenger ikke kjøpe, men ikke ofte nok telefoner med supporterne til Android / Apple som de har sett mange ganger. Dette er et perfekt eksempel, jeg elsker hvor mye jeg vil prise S10, med mindre jeg lykkes på en stor sum penger, men dessverre, jeg kan ikke kjøpe når som helst.

Huawei?

Stjerne anmeldelser og solgte godt, selv om jeg liker S10 S9 partnere inkluderer Huawei inntreden i markedet i Europa, noe som tyder på det kan være en annen faktor å vurdere, var ikke uventet. Huawei er en flott dag, men ting virkelig er ingen konkrete data å støtte konkrete midler, jeg er ikke sikker på hvor sant. Huawei sa det forventer Apple solgt færre telefoner enn det var en av grunnene til å konkludere med det samme målet, jeg tror ikke det samme kan være tilfelle for Samsung.

Den store kontrakt?

Tallet synes alltid å vokse i denne resesjonen, kan selskaper være ganske skremmende når man ser på prisen, men S10s Samsung selger færre telefoner enn noen gang før, men fortsatt vil være i stand til å gjøre mer i form av inntekt, er det mulighet. S10 $ 900. Apples nyeste telefonene. Det koster mer, men da han endelig sank sine inntekter så vel i samme kostnaden argumentet S9 dukke opp på rundt $ 750. Nær $ 2000 USD når enheten kostnadshensyn Galaxy folde bunnlinjen for ethvert fartøy kan gjøre underverker …

Som jeg har foreslått i denne artikkelen motsetning Uansett, realiteten av økonomisk krise, men synes som om det er noen medier funksjonalitet når det gjelder trender i en S8 og S10, kan du gjøre en verden av forskjell, ikke forlate før du S8 utenfor løpet av rundt $ 450 (Zim) funnet for $ 500, mens S10-One Ved å klikke på ikonet som vil koste minst $ 750 for å vurdere. Telefonene var topp forbrukerne ikke lenger trenger å kjøpe telefonen, hvert år har vi sett dette på en stund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *